REGISTRERING SVENSKAR

INFORMATION OM REGISTRERINGSFÖRFRÅGAN

Du behöver fylla i nedanstående formulär för att skicka in en registreringsförfrågan gällande konferensen LEADER 30. Vi kommer därefter att kontakta dig så fort din förfrågan har blivit beviljad. När förfrågan har blivit beviljad kommer vi ge dig en länk till sidan där du kan hitta alla hotell vi samarbetar med och du kommer få tillgång till bokningskoder samt länkar. Notera att du har 7 dagar på dig, efter din förfrågan har beviljas, att betala registreringsavgiften på 160 € till: Lokal Utveckling Sverige, LUS, bankgironummer: 5096-4170 .

 

Coronabegränsning
Vi följer den svenska regeringens regler och restriktioner. Om du inte kan delta på konferensen på grund av Coronarestriktioner eller reserestriktioner är det möjligt att avboka din registrering gratis 30 dagar före ankomst. Avbokning på grund av sjukdom är också möjlig. Om vi ​​behöver avboka konferensen kommer din registreringsavgift att återbetalas från vår webbplats.

REGISTRERINGSFORMULÄR

Obligatoriska frågor är märkta med en*

  Organisation/Institution

  Namn*


  Land*

  Adress*

  Registrering/Tax/VAT nummer*

  Auktoriserad person

  Förnamn*


  Efternamn*

  E-postadress*

  Medverkande

  Titel: Ms/Mr


  Förnamn*

  Efternamn*

  Titel*

  Kontaktuppgifter

  E-postadress*


  Mobilnummer*

  Närvarande vid konferensen


  Kost


  Annan specialkost

  Särskilda behov/ytterligare kommentarer


  * Med detta formulär, skickar jag en registreringsförfrågan till konferensen LEADER 30 YEARS och accepterar registreringsavgiften på 160 €.


  * Betalningen kommer att ske inom 7 dagar, när registreringen har blivit godkänd, till: Lokalt Utveckling Sverige, LUS, bankgironummer: 5096-4170 . För att identifiera din betalning, se till att lägga till namnet på deltagare i fältet för banköverföringen. Ja * Deltagaren planerar och bokar sin resa samt boende själv. Registreringsavgiften har ingenting med dessa utgifter att göra. Ja * Jag förstår att jag behöver hålla mig uppdaterad gällande COVID-19 restriktioner och rekommendationer från folkhälsomyndigheten. Ja * Här med godkänner jag att att min personliga data får samlas in av the European Leader Association for Rural Development aisbl (ELARD); Avenue Reine Astrid 59B/9, 1780 Wemmel, BELGIUM i syfte för organisering av konferensen "30 Years of LEADER" den 30.11-02.12.2021. Ja